Zajko Fajko a hadík Vadík

Dátum a čas:
Št 19.05. od 10:00 do 12:00


Podujatie:
Zajko Fajko a hadík Vadík


Divadlo: Divadlo KaSia

Kategória: Rozprávkové divadielko


O podujatí:

Strážkyňa lesa Katlinka vás prevedie príbehom o priateľstve. Alebo o hádke? Veď posúďte sami:
Zajko Fajko je usilovný záhradkár a stará sa o svoje kvietky. Preto ho neteší, ak mu niekto behá, tancuje a či spí na lúke. A keď sa doplazí hadík Vadík, ktorému všetko vadí, a nechce odísť, stane sa nešťastie a hadík je zranený. Nájde sa medzi divákmi „kvalifikovaný“ doktor, aby hadíka vyliečil a priateľstvo hadíka a zajka obnovil?

Dĺžka predstavenia: cca 30 min. + po divadielku hernička do 12:00
Predstavenie určené primárne pre deti do 3 rokov.
Rozprávkové divadielko je určené pre detičky, ktoré ešte nevydržia „veľké“ Rozprávkové divadlo. Obsah i tituly divadiel sú podobné ako „veľkácke“ divadlá, ale veku detí je prispôsobená reč, používané výrazy, tempo, a najmä dĺžka predstavenia, ktorá je skrátená na príjemných 30 minút.

Predaj lístkov cez portál TooTooT je dostupný 2 týždne pred predstavením, rezervácia lístkov je dostupná 1 týždeň pred predstavením. Pri poslaní rezervácie nekupujte lístky a tiež pri zakúpení lístkov neposielajte rezerváciu.

Lístky na predstavenie si môžete zakúpiť TU.

Po zime nám prichádzajú krajšie a teplejšie mesiace – a my vás prosíme – NENECHAJTE DIVADLO V ŠTICHU. Vieme, že príroda láka, ale ak je to trošku možné, skúste stále zaraďovať divadlo do programu. Po troch sezónach, ktoré boli uzavreté v hlavnom období, potrebujeme divákov aj v teplejších mesiacoch. Aby sme dokázali prežiť a v zime to rozbaliť.


Rezervačný formulár

Na túto udalosť sú rezervácie ešte/už zatvorené.